Loading
ajouté à votre panier

INSCRIPTION À L'INFOLETTRE

Vous aimez le vin? Vous allez adorer notre infolettre. Recevez nos dernières nouvelles, des informations sur les événements à venir, et plus encore, directement dans votre boîte courriel de temps en temps. Abonnez-vous maintenant!

Cancel

Bienvenue chez Opimian,
Le plus grand club de vin au Canada

Merci de sélectionner votre province via la liste proposée

Sélectionner votre langue de préférence

Retour au calendrier

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Stephen PRITCHARD
northern.alberta@Opimian.ca

Samedi, 1 Juin 2019

That's Italian

Heure

18:00

Lieu

Grande Prairie Holiday Inn & Suites
9816 107 Street
Grande Prairie, Alberta

We return to the Grande Prairie Holiday Inn Hotel and Suites for another great food/wine pairing featuring wines from Italy.
The wine will be combined with the wonderful cuisine prepared by the executive chef.
Our 2018 event at this facility was unanimously declared our best ever event in Grande Prairie.
The chef has said he is particularly looking forward to the Italian theme, so this could be a dandy! We start the evening with a light, fresh prosecco and appetizers.
This will be followed by three courses of gastronomic delight combined with great wines from various regions of Italy.
The evening concludes with a light and fruity dessert with none other than - another Opimian wine! Read the wine list and menu and you will begin to salivate.
Then go on line and register!

Wines

C249 9115 Dea Del Mare Prosecco, DOP, Ex Dry, Vino Spumante

C247 9002 Sauvignon, DOC Alto Adige, E. Von Keller

C247 9008 Barbera d’Alba, Franco Amoroso, DOC

C256 9561 Colpasso Nero d’Avola, DOC Sicilia

C256 9588 Il Veltro, Rosso di Montalcino, DOC

Menu

RECEPTION
Vegetable Bruschetta garnished with lobster salad and grape tomatoes
Italian Prosciutto and fresh figs on mini ciabatta


FIRST COURSE
Fresh Green Asparagus garnished with promegranate drizzle, sauteed shrimp and goat chesse

SECOND COURSE
Linguine Fresche with Tuscan Style Bison Meat Balls on Fresh Tomato Stew

MAIN COURSE
Rosa di Parma Beef Tenderloin - AAA Alberta beef tenderloin stuffed with Italian pancetta and fresh herbs served on herb
scented demi glace garnished with oven roasted fingerling potatoes and garden fresh vegetables


DESSERT
Creamy Strawberry Semifreddo - Fresh Strawberries cream and Greek Yogurt garnished with fresh strawberries and mint.

 

Prix

Membre et premier invité
135 $ par personne

Invité supplémentaire
145 $ par personne

Dress: Business Casual
Seating: We will prearrange seating so please make requests at time
of reservation.
Food restrictions may be accommodated if requested at time of registration.
Designated Driver rate is available upon request.
Cancellation: Refunds cannot be provided for cancellations received after
May 24, 2019 unless we can refill the position from a waiting list. If you must
cancel please contact Steve or Kathy at 780-417-1317.
Upcoming Events: For a list of planned 2019 events contact Steve or Kathy at
780 417-1317.

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Contact
Réservez maintenant