Loading
ajouté à votre panier

INSCRIPTION À L'INFOLETTRE

Vous aimez le vin? Vous allez adorer notre infolettre. Recevez nos dernières nouvelles, des informations sur les événements à venir, et plus encore, directement dans votre boîte courriel de temps en temps. Abonnez-vous maintenant!

Cancel

Bienvenue chez Opimian,
Le plus grand club de vin au Canada

Merci de sélectionner votre province via la liste proposée

Sélectionner votre langue de préférence

Retour au calendrier

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Ron LOUSTEL
[email protected]

Jeudi, 16 Mai 2019

Spring into the flavours of Italy

Heure

18:30

Lieu

Caboto Centre
1055 Wilkes Avenue
Winnipeg, Manitoba

Food and wine are part of Italy’s richest traditions and a nation that dedicates itself to them. We welcome you to join us at the Caboto
Centre, a meeting place that celebrates the Italian culture and lifestyle.

For this evening a special menu has been put together by Sorrento’swith Opimian wines to complement each course served.
The mealswill ( of course ) be served in Italian “ family style “ tradition, and there will be no shortage of food or wine !

The historical, romantic, and sun filled country is, without a doubt, one of the largest wine producers in the world. Italy is a land of diverse
climates and cultures and produces an absolutely amazing variety of wines. So bring a guest and share the Opimian experience.

Seating is limited, so please reserve early to avoid disappointment.

Wines & Menu

FIRST COURSE
Foccaccia, Grilled Italian Sausage, Garlic Shrimp Skewers, Basil & Ricotta
Bruschetta

Served with : La Ferla Rosato, IGP Terre Siciliane

SECOND COURSE
Sorrento Salad, Mediterranean Salad, Bread sticks and Garlic Sticks

Served with : Denatile Grillo Chardonnay, IGP Terre Siciliane

THIRD COURSE
Cavatelli with Fresh Tomato Basil, Farfalle Aglio and Olio

Served with : Preciso Grillo,IGP Terre Siciliane & Folies Parisiennes Le Rouge
des Heritiers Lamblin

FOURTH COURSE
Tuscan Chicken stuffed with Asparagus, Provolone Cheese and Prosciutto
drizzled with Roasted Red Pepper Sauce; Eggplant Parmigiana;
Accompanied with Green Beans Almandine and Honey Glazed Baby Carrots

Served with : Sibiliana Roceno Nero d’Avola, IGP Terre Siciliane and Denatile
Grillo Chardonnay, IGP Terre Siciliane

FIFTH COURSE
Tiramisu or New York Cheese Cake with Fruit Drizzle

Served with : Coffee,Tea or Espresso Coffee

Prix

Membre et premier invité
90 $ par personne

Invité supplémentaire
100 $ par personne

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Contact
Réservez maintenant