Loading
ajouté à votre panier

INSCRIPTION À L'INFOLETTRE

Vous aimez le vin? Vous allez adorer notre infolettre. Recevez nos dernières nouvelles, des informations sur les événements à venir, et plus encore, directement dans votre boîte courriel de temps en temps. Abonnez-vous maintenant!

Cancel

Bienvenue chez Opimian,
Le plus grand club de vin au Canada

Merci de sélectionner votre province via la liste proposée

Sélectionner votre langue de préférence

Retour au calendrier

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Stephen PRITCHARD
northern.alberta@Opimian.ca

Dimanche, 26 Mai 2019

Salute Italia

Heure

00:00

Lieu

IL Forno Ristorante
14981 Stoney Plain Road
Edmonton, Alberta

It is time for us to pay homage to the wonderful food and wines from everyone’s favourite country - Italy, and everyone’s favourite Edmonton restaurant - Il Forno.

Join the happy crowd as we kick off the evening with a delightful Prosecco and some tasty bites. This is followed with three delicious courses accompanied by some of Opimian’s best wines from all over Italy.

Cap it off with a scrumptious dessert (and one more wine). Owner Anna Muze and her staff always look forward to this evening because it is a raucus lot of fun and frivolity in the company of some of Alberta’s friendliest people.

It is no coincidence that this event takes place during one of our two offerings of Italian wines.

Note: there is a choice of entrees, please indicate your choice at time of registration.


Wines

C249 9115 Dea Del Mare Prosecco, DOP, Ex Dry, Vino Spumante

C256 9567 Pinot Grigio, DOC Alto Adige, E. von Keller

C247 9028 Eco di Mare, Bolgheri, DOC, Tenuta Argentiera

C247 9022 Il Veltro, Rosso di Montalcino, DOC, Tenuta Il Vel

C249 9142 Graffetta Nero d’Avola, DOC Sicilia

Menu

RECEPTION

Assorted pizza slices, Spicy Sausage and Roasted Pepper Bites

FIRST COURSE

Maestro Salad (Tomato, Artichoke, Calamata Olives, Fresh Basil, Olive Oil)

SECOND COURSE

Cheese Filled Tortellini with Pesto Cream Sauce

MAIN COURSE

Choice of Grilled Rack of Lamb Chops, Roasted Garlic and Truffle Oil or Chicken Breast stuffed with Ricotta and Spinach, Mushroom Cream Sauce

DESSERT

Chocolate Mousse with Fresh Raspberries

Prix

Membre et premier invité
134 $ par personne

Invité supplémentaire
144 $ par personne

Réservez maintenant

La période d’inscription est maintenant terminée.

Vous avez des questions?

Si vous avez des questions en lien avec cet événement, n’hésitez pas à communiquer avec le représentant Opimian de votre communauté.

Contact
Réservez maintenant